Toma Velev

Toma Velev

Zhvillues software

 

le punën software për ju, nuk ju për software !

profil

Emri im është Toma Velev . Unë jam zhvillues software me gjashtë vjet shërbim . i kanë përvojë të larmishme në zhvillimin e web sites, portaleve web, desktop dhe aplikacionet celular dhe shërbimeve .

arsim

 • Master - teknologjitë software

  Universiteti Plovdiv

 • Informatika Bachelor -

  Universiteti Plovdiv

 • arsimi i mesëm

  Shkolla e Lartë

Çertifikatat

 • java certifikuar Se 7 zhvilluesi

 • ee certifikuar java 6 web developer komponent

punë

Zhvillues software

IBS Bullgari Ltd .

Unë kam fituar përvojë në fushën e shërbimeve të komunikimit elektronik dhe B2B . takova në - probleme të ndryshme dhe se si për të zgjidhur .

Zhvillues software

Web Technology EOOD

forcuar aftësitë tona në programimin e web dhe mësuar për të programit për android profesional .

programues

ISY Intellect Ltd

Kam mësuar të programit në desktop , për web , për celular , për J2EE në nay-razlichni si projekte të tipit bazat e të dhënave nay-razlichni dhe teknologjive .

aftësi

80

Java & J2EE

aftësitë e mia në java jemi përvojë praktike me biblioteka të ndryshme dhe teknologjive .

Java–Core
programimi desktop AWT,Swing,SWT
duke punuar me bazat e të dhënave JPA, Hibernate
teknologjive të internetit Struts Framework,Google Web Toolkit, Grails, JSF
teknologji portal Liferay
serverat e aplikimit Tomcat, JBOSS, WebLogic
Sherbime SOAP / REST Services - Axis, RESTEasy

85

Android

Unë fillova me android si një hobi dhe më vonë profesional .

Google Maps API/GPS API
Google Messaging API
Camera API
Bluetooth API
Android SQLiteDatabase API

70

Bazat e të dhënave

njohuri pune e bazave të të dhënave relacionale .

Informix
DB2
MySQL
PostgreSQL
Oracle DB
MSSQL

85

Javascript & CSS & HTML5

javascript është një pjesë integrale e programimit për web , por me ardhjen e përmirësimeve të reja të HTML5 , javascript dhe css të bëhet më i fuqishëm - .

JQuery/jQuery Mobile
Sencha Ext JS
Google Maps API
Bootstrap
HTML5 Local Storage, History API, Microdata

80

Sistemet e menaxhimit Kodi

nëse është fjala për punën në grup ose zhvilluesi të vetëm ajo është gjithmonë mirë që të ketë një histori të ndryshimeve në kodin e programit .

GIT
SVN
CVS

Gjuhë

 • gjuha bullgare
   

   

 • anglisht
   

   

 • spanjisht
   

   

hobi

në kohën time të lirë më pëlqen të lexoj libra , të ecin , për të drejtuar dhe valle .

Libri i fundit që kam lexuar është 1984 dheferma të George Orwell ,Zoti i unazave ,Celestine Prophecy dhe . të tjera

vendet e mia të preferuar për të ecur dhe sportive janë të rrema objektit dhe kodrat dhe parqet në rrethin e Trakës . kur unë mund të largohen nga qyteti dhe të shkojnë diku Rodopet ajër të pastër dhe rekreacion .

Unë valle salsa pesë vjet . takova kaq shumë miq dhe të njohur të cilët mbajnë në kontakt .

Kontakt

Toma Velev

telefon celular: +359 883 41 28 89
e-mail: tomavelev@programtom.com / tomavelev@gmail.com